Προσφορά!

Χρυσό Κολιέ Κ18 με πολύτιμους λίθους

409,50Αγοράστε και κερδίστε 2.048 πόντους!

Επιπλέον πληροφορίες

Τύπος μετάλλου

18Κ κίτρινο χρυσό

Ρουμπίνια

0,06ct – round brilliant cut

Ζαφείρια

0,10ct – round brilliant cut

Φυσικός γρανάτης τσαβορίτη

0,06ct – round brilliant cut

Κατηγορία:

Περιγραφή

Μοντέρνο και διαχρονικό μενταγιόν κύκλος με πολύτιμους χρωματιστούς λίθους σε χρυσό 18 καρατίων.

Ο κύκλος συμβολίζει την αιωνιότητα και την ολοκλήρωση. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το κόσμημα αυτό, που συμβολίζει την υπόσχεση σας για παντοτινή αγάπη. 

Διαστάσεις

  • Διάμετρος κύκλου: 0,9cm.
  • Μήκος Αλυσίδας: 42cm με ενσωματωμένο κρικάκι στα 39cm.

Λίγα λόγια για τους τσαβορίτες

Είναι ένα σπάνιο και εντυπωσιακό ορυκτό, με διαφάνεια και βαθύ πράσινο χρώμα το οποίο δεν επιδέχεται ενίσχυση. Το χρώμα του το κάνει να μοιάζει με σμαράγδι εξαιρετικής ποιότητας. Κομμάτια τσαβορίτη με ικανοποιητική διαφάνεια είναι σπάνια και ακόμα σπανιότερα είναι κομμάτια με βάρος άνω των 3 καρατίων. Ανακαλύφθηκε το 1967 στα σύνορα Τανζανίας και Κένυας και πήρε το όνομα του από το εθνικό πάρκο Tsavo της Κένυας.

Λίγα λόγια για τα ρουμπίνια

Το ρουμπίνι είναι πολύτιμος λίθος με χρώμα από ροζ ως σκούρο κόκκινο και καφέ/μωβ. Ανήκει στην οικογένεια του κορουνδίου όπως και τα ζαφείρια. Το χρώμα του ρουμπινιού είναι από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την αξία της πέτρας, με το βαθύ κόκκινο να είναι το πιο πολύτιμο.

Λίγα λόγια για τα ζαφείρια

Η λέξη ζαφείρι προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη σάπφειρος. Το ζαφείρι είναι ένας από τους πιο όμορφους και διάσημους πολύτιμους λίθους. Είναι ποικιλία του κορουνδίου όπως και το ρουμπίνι. Αν και το μπλε ζαφείρι είναι το πιο διαδεδομένο, το συναντάμε συχνά και σε κίτρινο, πράσινο, μωβ και ροζ χρώμα. Υπάρχουν όμως και άλλες ενδιάμεσες αποχρώσεις. 

*Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση και είμαστε πάντα δίπλα σας, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το κάθε είδος μας.

*Κάθε μας κόσμημα έρχεται σε εσάς σε συσκευασία δώρου.